Kriatec Oy on vuonna 2011 perustettu yritys. Tavoitteenamme on tarjota ensisijaisesti laadukkaita ilmanvaihdon korjaus, huolto ja saneeraus ja asennuspalveluita. Ammattitaitoiset Suomalaiset asentajamme vuosikymmenten ammattitaidolla ja sen tuomalla kokemuksella, halu toimia tehokkaasti ja huolellisesti asiakkaan eduksi sekä tunnetut ja luotettavat komponenttitoimittajamme takaavat onnistuneen, laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen.

Huoltopalvelumme kattaa mm. vuosihuollot, laakerointien, moottoreiden, suodattimien sekä muiden kuluvien osien vaihdot ja tarvittavat korjaukset, kanavapuhdistukset ja muutostyöt jne. Asentajamme ottavat vastuun vaativistakin projekteistasi ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön tähtäävä konseptimme antaa sinulle varmuuden myös asennuksen jälkeisen ajan huollolle/kunnossapidolle, joka takaa koneiden ja järjestelmien häiriöttömän toiminnan vuosiksi eteenpäin.

Huoltojen, korjausten ja laajojen saneerauskohteiden sekä uudistuotannon aikataulutus tehdään aina yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen, vain näin voimme taata onnistuneen ja aikataulussa pysyvän palvelun. Korjaus- ja huoltotöiden osalta aikarajoitettuihin kohteisiin suunnittelemme aikataulutuksen siten että työskentelymme vaikuttaa kiinteistöjen päivittäisiin toimintoihin mahdollisimman vähän.

Ota yhteyttä, olemme täällä nyt ja myös tulevina vuosina apunasi kaikessa ilmanvaihtoon liittyvässä!